Albóndigas de Pollo y Pavo con Tomate
Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Albóndigas de Pollo y Pavo con Tomate. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.
Albóndigas de Pollo y Pavo con Tomate is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes delicious. Albóndigas de Pollo y Pavo con Tomate is something that I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas de Pollo y Pavo con Tomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de Pollo y Pavo con Tomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas de Pollo y Pavo con Tomate using 15 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.
Si quieres ver la receta en el blog, pulsa aquí:
https://vinoymiel.blogspot.com/2012/09/albóndigas-de-pollo-y-pavo-con-tomate.html
Unas albóndigas con un sabor muy suave y además son de lo más saludable ya que están elaboradas con carne baja en grasas. Qué acompañadas de unas patatas fritas recién hechas hacen de este plato un auténtica delicia.
Fuente: Comer bien a diario (Editorial Larousse).
Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas de Pollo y Pavo con Tomate:
- Ingredientes para las Albóndigas
- 500 g carne picada (Mezcla de pollo y pavo)
- 3 rebanadas pan de molde sin corteza
- 1 plato de leche para remojar el pan
- 2 huevos
- Sal, nuez moscada y pimienta
- 2 dientes ajo
- 1 plato de harina
- Aceite de Oliva Virgen Extra Oligueva
- Ingredientes para la Salsa de tomate
- 2 latas grandes tomate natural pelado
- Aceite de Oliva Virgen Extra
- 2 dientes ajo
- Sal y Pimienta
- 1 cucharadita azúcar
Instructions to make to make Albóndigas de Pollo y Pavo con Tomate
- Elaboración de la salsa de tomate
Abrimos la lata de tomates enteros pelados y retiramos el exceso de líquido.
Introducimos en una cazuela unas 5 cucharadas de aceite de oliva virgen extra y mientras se calienta, pelamos los ajos y los fileteamos finamente. Los añadimos a la cazuela para que se doren y cuando comiencen a coger color introducimos los tomates previamente partidos. Y los dejamos pochando hasta que se reduzcan a menos de la mitad de su tamaño, unos 30 minutos a fuego lento. - Añadimos una cucharadita de azúcar para reducir la acidez, sal y pimienta. Removemos unos minutos y si queremos que la salsa quede fina la podemos pasar opcionalmente por el chino.
- Elaboración de las Albóndigas
Salpimentamos la carne picada en un cuenco grande, añadimos los 2 huevos, la sal y la nuez moscada, las rebanadas de pan sin corteza que previamente hemos remojado en leche durante unos minutos y el ajo picado. Removemos todo bien hasta que se mezclen los ingredientes.
Formamos las albóndigas del tamaño deseado y las pasamos por harina. Las vamos reservando en un plato. - Cuando tengamos formadas las albóndigas, las freímos en una sartén con aceite de oliva virgen extra bien caliente, unos 3 minutos. Reservamos.
Pasamos las albóndigas a la cazuela con la salsa de tomate recién hecha. Calentamos a fuego medio hasta que quede una salsa de tomate ligeramente espesa, durante unos 10 minutos.
Y si queremos un acompañamiento perfecto, ya sólo nos quedan freír unas patatas y a disfrutar.
As your experience and confidence expands, you will discover that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adapt your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you intend to offer a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a little essentially hot, you can make straightforward adjustments to achieve this objective. Simply put, begin making your recipes promptly. When it comes to standard food preparation skills for newbies you don't require to learn them but only if you grasp some basic food preparation methods.
This isn't a complete guide to quick and easy lunch recipes yet its good food for thought. Ideally this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family members without doing a lot of square meals on your trip.
So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Award-winning Albóndigas de Pollo y Pavo con Tomate. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment