Albóndigas en salsa de almendras

Albóndigas en salsa de almendras

Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Albóndigas en salsa de almendras. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas en salsa de almendras is one of the most favored of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions daily. It's easy, it's quick, it tastes delicious. They're nice and they look wonderful. Albóndigas en salsa de almendras is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa de almendras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa de almendras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Albóndigas en salsa de almendras using 10 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve that.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas en salsa de almendras:

  1. 500 gr. carne picada
  2. 6 rebanadas pan (dos dedos de grosor cada rebanada)
  3. 250 cl. leche
  4. 1 huevo tamaño L
  5. 20 almendras crudas
  6. 300 cl. caldo pollo
  7. aceite de oliva
  8. sal
  9. harina
  10. colorante alimentario

Instructions to make to make Albóndigas en salsa de almendras

  1. En un bol poner la carne picada y echar el huevo, un poquito de sal y mezclarlo todo muy bien. Reservar
  2. En otro bol partir cinco rebanadas de pan en trozos y añadir toda la leche, esperaremos hasta que este todo el pan muy blandito.
  3. En una sartén ponemos tres cucharadas soperas de aceite de oliva a fuego medio, cuando este caliente echamos las almendras y removemos constantemente, solo tienen que dorar un poco, cuando empiecen a tomar color, retirar inmediatamente y reservar. El aceite de la sartén lo guardaremos porque lo vamos a necesitar, dejaremos enfriar.
  4. Cogemos el vaso de la batidora y en el echamos una rebanada de pan, las almendras fritas, una puntita de cuchillo de colorante, sal, el aceite de la sartén de freír las almendras y vamos añadiendo poco a poco el caldo de pollo (caliente) y empezamos a batir con la batidora, tiene que quedar todo perfectamente triturado. Reservamos
  5. En un colador grande echamos el pan con la leche y apretamos con una cuchara hasta que no nos quede nada de leche o muy poca.
  6. Echamos el pan escurrido de la leche en la carne picada y mezclamos muy bien. Ya está preparada la carne para hacer las albóndigas.
  7. En un plato echamos harina y empezamos a formar nuestras bolas de carne (el tamaño depende del gusto de cada uno)
  8. En una sartén grande ponemos 8 cucharadas de aceite de oliva a fuego medio, cuando este caliente el aceite vamos echando nuestras bolas de carne, tienen que estar doradas por todas partes.
  9. Cuando veáis que están hechas, las vamos sacando y ponemos en una cacerola, una vez que estén todas fritas es el momento de añadir nuestra salsa reservada (no olvidéis removerla antes de añadir, pues lleva un ratito ya hecha)
  10. Incorporamos la salsa a las albóndigas (fuego medio), en cuanto empiece a hervir, tenéis que estar removiendo constantemente pues esta salsa se agarra con mucha facilidad
  11. En cuanto veáis que la salsa coge cuerpo y empieza a espesar (10 minutos más o menos) es hora de probarla y ajustar la sal, unos minutos más cociendo y apartar del fuego.
  12. Si la salsa os queda muy espesa podéis echar un poquito más de caldo de pollo, esto lo haréis antes de ajustar la sal.

As your experience as well as confidence expands, you will locate that you have more all-natural control over your diet plan and adapt your diet regimen to your individual preferences with time. Whether you intend to serve a recipe that utilizes fewer or even more active ingredients or is a bit more or less zesty, you can make easy modifications to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to standard food preparation skills for beginners you do not need to learn them but just if you grasp some straightforward cooking strategies.

This isn't a complete guide to quick and simple lunch dishes however its excellent something to chew on. Ideally this will get your imaginative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Perfect Albóndigas en salsa de almendras. Thanks so much for reading. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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