Albóndigas con tomate y arroz blanco

Albóndigas con tomate y arroz blanco

Hello everybody, it's Drew, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Albóndigas con tomate y arroz blanco. It is one of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas con tomate y arroz blanco is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. They are nice and they look wonderful. Albóndigas con tomate y arroz blanco is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas con tomate y arroz blanco, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con tomate y arroz blanco delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas con tomate y arroz blanco is 5 comemsales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas con tomate y arroz blanco estimated approx 1 h 30 minutos.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Albóndigas con tomate y arroz blanco using 19 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas con tomate y arroz blanco:

  1. Para la salsa de tomate
  2. 1 cebolla
  3. 2 cucharadas aceite de oliva virgen extra
  4. 2 hojitas laurel
  5. al gusto sal
  6. 300 gramos tomate frito
  7. 1/2 pastilla avecrem
  8. Para el arroz
  9. 1 litro agua
  10. 2 hojas laurel
  11. Pizca sal
  12. 2 tacitas café de arroz
  13. La carne para las albóndigas
  14. 1 kilo carne picada
  15. Pizca sal
  16. 1 cucharadita perejil de rama
  17. 1 cucharadita orégano
  18. 1 taza harina
  19. 2 cucharadas aceite de oliva

Instructions to make to make Albóndigas con tomate y arroz blanco

  1. Vamos a empezar a preparar la salsa

    Lo primero que hacemos cogemos una sartén pequeña le echamos un chorreón de aceite y ponemos la cebolla rallada para que se vaya haciendo, el laurel y media pastilla de caldo pizca de sal, ponemos a fuego medio bajo que se vayan uniendo los sabores entre 15 y 20 minutos
  2. El siguiente paso va a ser, echar la salsa de tomate, y mezclar con la cebolla dejar un rato que se haga, ya podemos apartar la salsa.
  3. La carne para hacer las albóndigas

    Lo primero que vamos a hacer, lavarnos las manos bien, y en una fuente grande metemos la carne picada y metemos también las ramas de perejil muy bien cortaditas con el cuchillo, orégano, pizca de sal mezclamos todo con la mano.
  4. Ahora pasamos a hacer unas pelotitas, ni muy grandes ni muy pequeñas un tamaño que sea normal, cuando la tengamos, en un plato hondo ponemos una taza de harina, más o menos y pasamos las pelotitas por la harina todas.
  5. Después cogemos una sartén grande y le echamos 2 cucharadas de aceite de oliva, empezamos a echar las albóndigas y las dejamos que se hagan, tapada siempre con su tapadera, durante una hora y media más o menos.
  6. El siguiente paso seria, mezclar la salsa de tomate que teníamos apartada, con las albóndigas, y listo
  7. Para el arroz

    Cogemos una cazuela, y la llenamos de un litro y medio de agua más o menos, la ponemos en el fuego y la dejamos hasta que hierva el agua, cuando empiece a hervir, entonces cogemos las dos tacitas de arroz y se la echamos que se vaya haciendo entre 16 y 18 minutos ya estaría listo.
  8. Una vez hecho todo el arroz por un lado y las albóndigas por el otro emplataremos. Cogemos un plato llano, y ponemos en un lado las albóndigas con un poquito de salsa, y en otro lado hacemos una montañita con un vasito, que quede lo más curioso posible
    Y a comer

As your experience and also confidence expands, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adapt your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you intend to serve a dish that makes use of less or more ingredients or is a bit basically spicy, you can make straightforward adjustments to attain this goal. In other words, begin making your recipes promptly. When it comes to basic food preparation abilities for novices you do not need to discover them yet only if you grasp some straightforward food preparation methods.

This isn't a full overview to quick and also very easy lunch recipes yet its good food for thought. With any luck this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this special food Simple Way to Prepare Homemade Albóndigas con tomate y arroz blanco. Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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