Albóndigas de berenjenas
Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas de berenjenas. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas de berenjenas is one of the most popular of current trending meals in the world. It is simple, it is fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They are fine and they look fantastic. Albóndigas de berenjenas is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas de berenjenas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de berenjenas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de berenjenas using 16 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.
Receta de www.twoveganboys.com
Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de berenjenas:
- 700 gramos berenjenas
- 1/2 cebolla
- 60 gramos soja texturizada
- 15 gramos chía
- 100 gramos pan rallado
- 2 dientes ajo
- 1 manojo perejil
- 2 cucharaditas No Egg
- 60 ml. agua
- 2 cucharadas levadura de cerveza
- 10 gramos tomate seco
- Albahaca
- Pimienta
- Sal
- Harina de trigo
- Aceite de girasol
Steps to make to make Albóndigas de berenjenas
- Primero de todo, dejaremos en remojo la chía 4 o 5 horas en agua suficiente, la justa.
- En un cazo con agua hirviendo y sal, añadimos la soja texturizada (puedes elegir el tamaño que más te guste, nosotros usamos la más gruesa) y la dejamos así durante 30 minutos. Luego escurrimos toda el agua.
- En una sartén grande adicionamos un chorrito de aceite y vertemos la cebolla y las berenjenas (puedes pelarlas enteras o dejarles algo de piel) muy picadas. Sofreímos hasta que la verdura se quede bien pochada. Pasados unos minutos, vertemos el resultado en un bol grande de cristal.
- En ese mismo bol, añadimos el resto de ingredientes (la soja texturirazada hervida, la chía con el agua del remojo, el pan rallado, los dientes de ajo y el perejil picados, el producto No Egg, la levadura de cerveza, el tomate seco picado o triturado y las especias (albahaca, pimienta negra y sal).
- Mezclamos bien todos los ingredientes con las manos hasta que quede una masa homogénea de todos los ingredientes.
- Extendemos la masa en una bandeja y dejamos que se atempere, nuestro consejo es que le pongas film y lo dejes en el frigorífico, para poder manipularla luego mejor.
- Llega el momento de dar forma, tomamos una porción de la masa con las manos y boleamos, las pasamos por la harina y retiramos el exceso. Con esta proporción salen de 20 a 25 albóndigas.
- Freímos las albóndigas en abundante aceite de girasol caliente, las escurrimos en papel absorbente.
- Por último nosotros esta vez la hemos acompañado con nuestra salsa de tomate casera que puedes encontrar en el apartado de salsas, bien sirviendo por encima como en la foto o dejándolas que se cocinen en la salsa unos minutos más para integrar los sabores.
As your experience as well as confidence grows, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet and also adjust your diet plan to your personal preferences over time. Whether you wish to offer a recipe that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little essentially hot, you can make easy changes to achieve this goal. Simply put, start making your recipes on schedule. As for fundamental cooking skills for novices you do not require to discover them yet only if you understand some straightforward food preparation methods.
This isn't a total overview to quick as well as simple lunch recipes however its good food for thought. With any luck this will get your innovative juices moving so you can prepare tasty dishes for your household without doing way too many square meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Any-night-of-the-week Albóndigas de berenjenas. Thanks so much for reading. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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