Albóndigas a mi manera
Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Albóndigas a mi manera. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Albóndigas a mi manera is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. They're nice and they look wonderful. Albóndigas a mi manera is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas a mi manera, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas a mi manera delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas a mi manera is 3/4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas a mi manera estimated approx 1 hora.
To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas a mi manera using 18 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
Hola chefs de vuestra casa! Hoy comparto una receta que todos hemos comido alguna vez, en distintas recetas y distintas variedades. Albóndigas, con un buen sofrito como base de la salsa, que en cada casa se hacen y saben de una forma distinta. Aquí os dejo las que hago en mi casa, a mi manera.
Si os decidís por hacerlas, contarme qué os parece!!
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas a mi manera:
- 500 gr carne picada mixta
- 2 ajos
- 1 pizca perejil
- 1-2 zanahorias
- 1 pimentón verde
- 1 huevo
- 100 ml cerveza (aprox)
- Ras el hanout o curry
- Pan rallado
- 1 cebolla medianita
- 1 tomate
- 1 cucharadita harina
- Vino blanco
- 1/2 pastilla carne o de pollo
- Agua
- Pimienta negra
- Tomillo
- Sal
Instructions to make to make Albóndigas a mi manera
- Pongo la carne en un bol y le añado dos ajos troceados finitos y mezclo. Cojo la mitad de un pimiento verde hermoso y la mitad de una zanahoria, los corto finitos y los echo a la carne.
- A continuación echo un huevo, mezclo y añado un buen chorro de cerveza y lo integro. Le añado al gusto Ra's el hanout, o si no tenemos, vale también el curry, sal, pimienta y tomillo al gusto. Y para que no se quede demasiado blanda la mezcla, añado pan rallado en pocas cantidades, hasta que llegue a la textura que quiero. Te recomiendo que dejes la mezcla más bien blandita y así, al hacerlo, quedará muy tierna.
- Con una cuchara, cojo pequeñas porciones de carne y las redondeo para formar las albóndigas. Yo en este caso, en lugar de pasarlo por harina, lo que he hecho es pasarlas por el pan rallado y así lo aprovecho. A continuación, las hago en la sartén, con aceite de oliva, a fuego medio y las reservo.
- En una sartén aparte, pongo una parte del aceite que he usado para freír las albóndigas y frío el pimiento verde que me queda, la zanahoria y la cebolla, cortados muy pequeñitos. Cuando estén bien sofritos, echaré el tomate rallado.
- Una vez añadido el tomate cuando veo que el sofrito está blandito y con buen color, le echo media pastilla de caldo y una cucharada rasa de harina y remuevo hasta que se integre. Una vez integrado, añado un buen chorro de vino blanco, como medio vaso o un poco más. Yo le he echado un Verdejo y te recomiendo que uses un buen vino. Tu guiso lo agradecerá.
- Cuando el alcohol del vino ha evaporado, le añado un vaso de agua grande, remuevo bien y acomodo las albóndigas que tenía reservadas de manera que queden cubiertas o casi cubiertas. Y lo dejo cocer a fuego medio unos 15/20 minutos.
- Pasado el tiempo de cocción, apago el fuego y dejo que se asiente durante unos minutos, para que la salsa termine de coger textura y sirvo. Yo lo he acompañado con una ensalada ligera, pero también puedes acompañarlo con unas patatas fritas.
Buen provecho!!!
As your experience and confidence grows, you will find that you have extra natural control over your diet regimen as well as adjust your diet to your personal tastes gradually. Whether you want to serve a dish that uses fewer or even more ingredients or is a little bit more or less hot, you can make straightforward adjustments to attain this goal. Simply put, start making your recipes promptly. As for standard food preparation skills for newbies you don't require to discover them however just if you understand some easy food preparation strategies.
This isn't a total overview to quick as well as simple lunch dishes however its good food for thought. With any luck this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your household without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up with this exceptional food Easiest Way to Make Ultimate Albóndigas a mi manera. Thanks so much for reading. I am confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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