Albóndigas de arroz, merluza y gambón (opción con o sin salsa)

Albóndigas de arroz, merluza y gambón (opción con o sin salsa)

Hey everyone, it's Brad, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas de arroz, merluza y gambón (opción con o sin salsa). One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas de arroz, merluza y gambón (opción con o sin salsa) is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It's simple, it is fast, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Albóndigas de arroz, merluza y gambón (opción con o sin salsa) is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de arroz, merluza y gambón (opción con o sin salsa), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de arroz, merluza y gambón (opción con o sin salsa) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de arroz, merluza y gambón (opción con o sin salsa) is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de arroz, merluza y gambón (opción con o sin salsa) using 16 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve it.

#Dianadelosingredientes
Estamos de campo unos días y mi padre se ha animado a cocinar conmigo esta recetita y participar juntos .
Os traigo dos versiones : la primera para comer solas y la segunda para acompañarlo con una salsa de tomate y patata . Espero que os guste !!

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de arroz, merluza y gambón (opción con o sin salsa):

  1. 4 filetes merluza congelada
  2. 200 gr arroz hervido
  3. 10-12 Gambones
  4. 4 cucharadas pan rallado (para hacerlas guisadas 6-7)
  5. 1 huevo (para guisarlas 2)
  6. 1 cebolla
  7. 2 ajos
  8. Perejil fresco
  9. 1 chorrito limón
  10. Para salsa:
  11. 4 tomates pera
  12. 1 cucharada miel
  13. 1 toque jengibre en polvo
  14. 1 toque pimentón dulce
  15. 2 patatas o 1 cucharada maicena
  16. Sal, aceite de oliva virgen y pimienta

Steps to make to make Albóndigas de arroz, merluza y gambón (opción con o sin salsa)

  1. Primeramente comenzamos haciendo un fumet con los gambones. Descabezamos y ponemos a hervir 5 minutos. Sacamos los gambones, pelamos y volvemos a echar al cazo las cabezas y las cáscaras, dejando hervir todo junto durante unos 15 minutos a fuego medio
  2. Sacamos los caparazones y cabezas, ponemos en un recipiente para batir y con un cazo del caldo obtenido, las batimos y las colamos bien, volviéndolo a echar todo de nuevo al cazo. Reservamos el fumet.
  3. En una sartén mientras, sofreímos la cebolla con el ajo. Añadimos 2 cacitos del fumet y dejamos ablandar. Reservamos la mitad de la fritada para la salsa.
  4. Si no tenemos el arroz hervido previamente, lo podemos ir poniendo a hervir. Una vez blando, escurrimos muy muy bien y reservamos.
  5. Añadimos a la sartén con la mitad de la cebolla y el ajo, los gambones muy picaditos y la merluza. Añadimos sal, pimienta, perejil.Cocinamos 5-7minutos para que la merluza se haga.
  6. En un bol, añadimos la picada de merluza, gambón, cebolla y ajo, con el arroz y un chorrito de limón
  7. Ahora viene la elección: si las queremos para freír y comer tipo bocado, añadiremos 4 cucharadas grandes de pan rallado, 1 huevo. Si las queremos hacer en salsa, también se podría, pero quedan más blandas y se pueden deshacer. Sería bueno añadir 2-3 cucharadas más de pan y otro huevo
  8. Podemos añadir un poquito más de fumet si queremos darle más gusto, pero miramos que no haya un exceso de líquido.
  9. Mezclamos todo muy muy bien hasta que quede una mezcla que podamos manejar con las manos. Hacer las bolitas y freír en aceite de oliva
  10. Para la salsa: A la cebolla y ajo que teníamos reservados, le vamos a añadir 4 tomates triturados. Añadimos 3-4 cazos del fumet, la miel, jengibre, pimentón y sal. cocinamos durante unos 15 minutos. Podemos añadirle patata muy muy picadita y que espese todo junto o la maicena.
  11. Cuando tengamos la salsa, añadimos las albóndigas y mezclamos por 5 minutos a fuego muy lento. Servir y listo!!

As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet as well as adjust your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you wish to serve a recipe that utilizes less or even more ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make straightforward modifications to accomplish this objective. In other words, begin making your recipes promptly. When it comes to standard cooking abilities for beginners you don't require to learn them but just if you grasp some simple cooking techniques.

This isn't a total guide to fast as well as very easy lunch recipes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food Simple Way to Make Homemade Albóndigas de arroz, merluza y gambón (opción con o sin salsa). Thank you very much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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