...Albóndigas caseras en salsa naranja al aroma de canela

...Albóndigas caseras en salsa naranja al aroma de canela

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, ...Albóndigas caseras en salsa naranja al aroma de canela. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

...Albóndigas caseras en salsa naranja al aroma de canela is one of the most popular of current trending foods on earth. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. ...Albóndigas caseras en salsa naranja al aroma de canela is something that I've loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from ...Albóndigas caseras en salsa naranja al aroma de canela, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare ...Albóndigas caseras en salsa naranja al aroma de canela delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make ...Albóndigas caseras en salsa naranja al aroma de canela is 3 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook ...Albóndigas caseras en salsa naranja al aroma de canela estimated approx 55 min..

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have ...Albóndigas caseras en salsa naranja al aroma de canela using 20 ingredients and 17 steps. Here is how you can achieve it.

#recetasnaranja

Ingredients and spices that need to be Prepare to make ...Albóndigas caseras en salsa naranja al aroma de canela:

  1. 400 gr. zanahorias
  2. 200 gr. calabaza
  3. 400 gr. carne de ternera picada
  4. 3 huevos de codorniz
  5. 1 cebolla diente de ajo
  6. 1 diente ajo
  7. aceite de oliva virgen extra
  8. 3 cucharadas tomate frito tipo Solis
  9. 1 cucharada mostaza fina
  10. 1 cucharada kétchup
  11. aceite de girasol
  12. 1 cucharada harina de espelta integral
  13. 1/2 palito canela
  14. granos pimienta negra
  15. mejorana seca molida
  16. perejil seco molido
  17. sal gruesa marina
  18. 1 puñado almendras picadas tostadas
  19. perejil fresco para decorar
  20. arroz cocido para acompañar

Instructions to make to make ...Albóndigas caseras en salsa naranja al aroma de canela

  1. Coloca la carne picada de ternera en un bol. Añade una pizca mejorana y perejil seco molido, mole granos pimienta negra en el momento, Sigue y añade la mostaza, el kétchup y una pizca de sal. Mezcla bien los ingredientes. Casca los huevos de codorniz y vuelven a mezclar.
  2. Por último echa la harina integral de espelta, mezcla bien hasta que se entregue bien y tapa con film transparente. Guarda en la nevera para 30 min.
  3. Pela la cebolla y el ajo y picalos.
  4. Vierte 3 cucharadas aceite de oliva virgen extra en una cazuela y deja calentar. Echa la cebolla y el ajo y espolvorea una pizca de sal gruesa. Mezcla de vez en cuando con una cuchara de madera para controlar el punto de cocción.
  5. Mientras se hace la cebolla, pela las zanahorias y la calabaza y córtalos en dados.
  6. Añade la zanahoria y la calabaza sobre la cebolla. Sigue removiendo de vez en cuando unos 10 minutos más.
  7. Cubre con agua, añade el palito de canela, tapa y deja cocinar 20 minutos.
  8. Aparta la cazuela del fuego y deja templar. Aparta el palito de canela.
  9. Tritura la crema con un brazo batidor. Pasa la crema por un colador para obtener una salsa bien fina.
  10. Vuelven la salsa en una sartén amplia y reserva sobre bajo fuego.
  11. Saca el bol de la nevera. Vierte abundante aceite de girasol en una sartén para freír las albóndigas y dejar calentar a medio fuego. Mientras con las manos mojadas en un poco de agua, modele las albóndigas.
  12. Cuando el aceite esta bien caliente, agrega las albóndigas y deja cocinar.
  13. Cuando las albóndigas esta doradas por este lado, dale la vuelta y deja dorar. Sacar las albóndigas en un plato con papel de cocina cuando esta listas.
  14. Condimenta la salsa con nuez moscada.
  15. Echa las albóndigas sobre la salsa y el palito de canela. Dejar chupa chupa unos 10 minutos más.
  16. Espolvorea el perejil picadito, remueve y aparta la sartén del fuego.
  17. Emplatar y acompañar las albóndigas con el arroz cocido.

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly locate that you have more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your individual tastes with time. Whether you intend to serve a recipe that utilizes less or more active ingredients or is a bit basically zesty, you can make basic changes to accomplish this goal. To put it simply, start making your recipes promptly. When it comes to basic cooking skills for novices you do not require to discover them but just if you master some basic cooking techniques.

This isn't a complete guide to quick and simple lunch dishes however its great food for thought. Ideally this will obtain your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this special food Simple Way to Make Ultimate ...Albóndigas caseras en salsa naranja al aroma de canela. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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