Albóndigas de pollo al curry

Albóndigas de pollo al curry

Hey everyone, it is Brad, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Albóndigas de pollo al curry. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas de pollo al curry is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes yummy. Albóndigas de pollo al curry is something which I've loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pollo al curry, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pollo al curry delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de pollo al curry is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de pollo al curry estimated approx 60 minutos.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have Albóndigas de pollo al curry using 23 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

Demos una vuelta de tuerca a un clásico universal como son las albóndigas. En esta ocasión usamos pollo y rematamos la faena con una deliciosa y superaromática salsa de curry... ¿Te apuntas?

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas de pollo al curry:

  1. 700 grs carne de pollo picada
  2. 1 cda cayena en polvo
  3. 200 grs cebolla pochada
  4. 2 dientes ajo
  5. 1 cda Curry de Madrás
  6. 1 yema de huevo
  7. 6 cucharadas Pan rallado
  8. Sal y pimienta negra
  9. ---- Para la salsa de curry:
  10. 2 cebollas
  11. 3 tomates pelados y triturados
  12. 1 cda Comino en grano
  13. 1 cda Cilantro molido
  14. 1 cda Cúrcuma
  15. 1 hoja laurel
  16. 1 rama canela
  17. 1 cdita Garam Masala
  18. 2 cdas Curry de Madrás
  19. 1 cda pasta de ajo y jengibre
  20. Cilantro fresco
  21. Caldo de Pollo AVECREM
  22. Aceite de Oliva y sal
  23. Yogur (2 cdas)

Steps to make to make Albóndigas de pollo al curry

  1. Pochamos las cebollas cortadas finamente y el diente de ajo picado en una sartén con un poco de aceite de oliva. Unos 10-15 minutos, que caramelicen ligeramente y que no se quemen, así que atentos/as al fuego... Con ayuda de una picadora o de un robot de cocina, picamos la carne de pollo (que bien puede ser de pechuga o contramuslos sin huesos y sin piel) y reservamos. En un bol amplio añadimos el pollo, las especias, el pan rallado, la yema de huevo y salpimentamos con alegría
  2. Incorporamos la cebolla y el ajo ya pochados y removemos bien la mezcla. Mejor con las manos bien limpias para integrar todos los ingredientes y aromas. Vamos formando pequeñas bolas, las pasamos por un poco de harina y las freímos en una sartén con abundante aceite caliente. A medida que se vayan dorando (que no haciendo) las sacamos a un plato con papel absorbente y dejamos que reposen hasta volver a salir a escena.
  3. En una sartén calentamos el aceite de oliva y añadimos la hoja de laurel, la rama de canela y el comino en grano. Que se calienten durante unos segundos para que desprendan todos sus aromas. Añadimos enseguida la cebolla troceada y la cocinamos hasta que quede marrón, bien pochada. NOTA: Este paso lleva su tiempo, pero merece la pena... Añadimos la pasta de ajo y jengibre (es una mezcla de ambos productos y triturados con un poquito de agua y aceite) y cocinamos un par de minutos más.
  4. Incorporamos el tomate ya triturado y sin piel y removemos bien para que se vayan fusionando los sabores. Añadimos el curry, la cúrcuma, el Garam Masala y el cilantro molido. Cocinamos la salsa unos 10 minutos removiendo frecuentemente. Rectificamos de sal. Incorporamos las albóndigas y el caldo de Pollo y dejamos que se vayan haciendo lentamente unos 20-25 minutos. En el último momento añadimos el yogur y removemos bien para dar cremosidad y ese toque aún más hindú si cabe.
  5. Disponemos las albóndigas en un plato, regamos bien con la salsa y decoramos con una hojas de cilantro fresco.

As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly find that you have extra all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you want to serve a dish that uses less or even more ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make basic adjustments to accomplish this goal. Simply put, begin making your recipes on time. As for standard food preparation skills for novices you don't need to discover them but just if you grasp some simple cooking strategies.

This isn't a full guide to quick and also easy lunch dishes but its great something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Steps to Make Award-winning Albóndigas de pollo al curry. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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