Albóndigas guisadas con sepia y guisantes

Albóndigas guisadas con sepia y guisantes<br />

Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Albóndigas guisadas con sepia y guisantes
. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas guisadas con sepia y guisantes
is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. {Albóndigas guisadas con sepia y guisantes
is something which I have loved my entire life. They're fine and they look fantastic.|They're nice and they look fantastic. Albóndigas guisadas con sepia y guisantes
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Many things affect the quality of taste from Albóndigas guisadas con sepia y guisantes
, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas guisadas con sepia y guisantes
delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas guisadas con sepia y guisantes
is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas guisadas con sepia y guisantes
estimated approx 50 minutos.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Albóndigas guisadas con sepia y guisantes
using 16 ingredients and 17 steps. Here is how you cook that.

Las Albóndigas con sepia y guisantes es uno de los platos denominados “Mar y Montaña” ya que tiene el contraste de la carne y el pescado. Queda delicioso y si lo preparáis en casa hará las delicias de vuestros invitados. Si te gusta esta receta no olvides cliquear el “me gusta” y compartirla.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas guisadas con sepia y guisantes
:

  1. 300 gr Carne Picada de Ternera
  2. 300 gr Carne Picada de Cerdo
  3. 600 gr Sepia
  4. 250 gr Guisantes Congelados
  5. 1 Cebolla grande
  6. 160 gr Salsa de Tomate
  7. 2 Huevos
  8. 1 litro Caldo de Pescado
  9. 30 gr Almendras Tostadas
  10. 2 Rebanadas Pan Frito
  11. Ajo y Perejil picados
  12. Aceite de Oliva
  13. Sal y Pimienta Negra
  14. Pan rallado
  15. Harina
  16. 1 Cdts Azúcar

Steps to make to make Albóndigas guisadas con sepia y guisantes

  1. Para hacer las albóndigas pondremos los huevos en un bol, el perejil y un diente de ajo picados, la sal y pimienta negra.
  2. Batiremos bien y le añadiremos la carne picada. Lo mezclaremos todo y a continuación añadiremos el pan rallado y mezclaremos hasta que nos quede una masa compacta.
  3. Haremos unas bolitas que rebozaremos con harina.
  4. Lavamos la sepia y reservaremos la bolsita de la salsa que está arriba de los tentáculos. Cortaremos la sepia a dados y pondremos un poco de aceite en la cazuela.
  5. Cuando esté caliente echaremos la sepia que irá soltando agua. Dejaremos cocer a fuego lento hasta que se evapore el agua. Retiraremos la sepia y reservaremos.
  6. Pondremos la cebolla en la cazuela y cuando esté transparente le añadiremos la salsa de tomate.
  7. Cuando esté todo sofrito, añadiremos el vino tinto y cuando haya evaporado el alcohol pondremos la mitad del caldo de pescado.
  8. Añadimos la sepia y también la cucharadita de azúcar y la salsa de la sepia.
  9. Removeremos bien y dejaremos cocer todo junto durante unos 10 minutos aproximadamente con el fuego muy bajo.
  10. Freímos las rodajas de pan y las reservamos
  11. Freiremos ligeramente las albóndigas por todos los lados.
  12. Añadiremos las albóndigas a la cocción y dejaremos cocer durante unos veinte minutos con la cazuela tapada y a fuego lento. Si espesa demasiado le añadiremos un poco más de caldo.
  13. Hacemos una picada con el pan frito, las almendras tostadas, dos dientes de ajo y el perejil. Ponemos un poco de caldo de pescado y lo batimos con un batidor eléctrico.
  14. Ponemos los guisantes en la cazuela e incorporamos la picada. Lo removeremos todo y añadiremos más caldo de pescado si es necesario, ya que con la picada se espesará bastante.
  15. Dejaremos cocer durante unos cinco minutos más a fuego lento y vigilando que no se pegue la salsa.
  16. Este plato es preferible hacerlo un día antes de consumirlo ya que los sabores quedan más concentrados.
  17. Os recomiendo que veáis el vídeo para una mejor comprensión de todo lo explicado:

As your experience and confidence grows, you will find that you have more natural control over your diet regimen and adjust your diet regimen to your individual tastes with time. Whether you want to serve a recipe that utilizes fewer or even more ingredients or is a bit more or less zesty, you can make straightforward adjustments to attain this objective. In other words, begin making your dishes in a timely manner. As for fundamental food preparation abilities for beginners you don't require to learn them yet only if you grasp some simple cooking strategies.

This isn't a total guide to quick and also easy lunch recipes but its great something to chew on. Hopefully this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this special food Easiest Way to Make Ultimate Albóndigas guisadas con sepia y guisantes
. Thanks so much for reading. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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