Albóndigas (mis favoritas)

Albóndigas (mis favoritas)

Hey everyone, it's Jim, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas (mis favoritas). One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas (mis favoritas) is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is easy, it is fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. Albóndigas (mis favoritas) is something which I've loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas (mis favoritas), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas (mis favoritas) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas (mis favoritas) is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas (mis favoritas) estimated approx 60 minutos.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Albóndigas (mis favoritas) using 16 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

Hoy vengo con unas albóndigas que en casa las hago desde hace muchos años.

Ya sabemos que hay muchas formas de hacer albóndigas ya que....
Ver Video: https://youtu.be/VMV3jkttcBM

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas (mis favoritas):

  1. Ingredientes:
  2. 500 grs. ternera picada
  3. 250 grs. carne magra de cerdo
  4. 2 rebanadas pan de molde o miga de pan
  5. 3 huevo talla -L-
  6. Harina normal
  7. 1 poco leche (medio vaso)
  8. Sal, pimienta, aceite para freír (de oliva)
  9. Para la salsa:
  10. 1 cebolla
  11. 2 zanahorias
  12. 1 pimiento verde
  13. 1 pimiento rojo
  14. 1 cucharada grande harina (todo uso)
  15. 1/2 vaso brandy
  16. sal, pimienta y aceite de oliva

Steps to make to make Albóndigas (mis favoritas)

  1. Elaboración: Podemos comprar la carne picada o mejor que la pique el carnicer@. Ponemos en un bol las dos carnes y las mezclamos muy bien, salpimentamos, ponemos el pan a remojar en la leche y escurrimos muy bien añadiendola a la carne y mezclando, añadiremos un huevo lo mezclaremos bien todo y empezaremos a formar las albóndigas, procurando sean todas del mismo tamaño.
  2. Las vamos pasando por harina y sacudiendo un poco, ponemos el aceite en una sartén o tartera y cuando este caliente pero sin arrebatar vamos pasando las albóndigas por huevo batido que tendremos en otro bol y las vamos friendo, las sacamos escurriendo el aceite a una olla o tartera y reservaremos.
  3. Veamos como nos queda el aceite de freír las albóndigas, y lo podemos colar y añadir un poco más de aceite limpio, y ahora vamos picando y dorando la cebolla, las zanahorias, y los pimientos, dejamos dorar y añadiremos la cucharrada grande de harina rehogaremos la harina, añadimos el brandy y dejaremos evaporar ahora cubriremos de agua, pondremos sal, dejamos que se cocinen nuestras verduras y vigilaremos lo espeso de la salsa,
  4. Siempre es mejor quede espeso que podremos añadir agua para aligerar. Cuando tengamos la salsa cocinada, la pasaremos por el pasa purés. A mí me gusta la textura que queda con el pasa purés. Añadiremos nuestra salsa a las albóndigas que teníamos reservadas y las dejaremos a fuego lento que se terminen de cocinar a fuego medio bajo removiendo con cuidado que no las rompamos con la cuchara.
  5. Por lo general un huevo para medio kilo de carne esta bien, pero para toda esta cantidad siempre pongo un huevo y las albóndigas quedan apretaditas Y nuestro plato queda listo para comer.

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have extra all-natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your individual preferences over time. Whether you want to serve a recipe that makes use of fewer or even more components or is a bit essentially zesty, you can make easy adjustments to achieve this goal. Simply put, begin making your dishes on schedule. As for basic cooking abilities for novices you don't require to discover them however just if you master some basic food preparation techniques.

This isn't a complete guide to fast and easy lunch dishes however its great something to chew on. With any luck this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Simple Way to Prepare Speedy Albóndigas (mis favoritas). Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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