Albóndigas de atún, requesón y calabacín blanco en salsa
Hello everybody, it's Drew, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Albóndigas de atún, requesón y calabacín blanco en salsa
. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas de atún, requesón y calabacín blanco en salsa
is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is simple, it is fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. {Albóndigas de atún, requesón y calabacín blanco en salsa
is something which I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.|They are fine and they look wonderful. Albóndigas de atún, requesón y calabacín blanco en salsa
is something which I have loved my whole life.}
Many things affect the quality of taste from Albóndigas de atún, requesón y calabacín blanco en salsa
, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de atún, requesón y calabacín blanco en salsa
delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de atún, requesón y calabacín blanco en salsa
is 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de atún, requesón y calabacín blanco en salsa
estimated approx 30 minutos.
To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de atún, requesón y calabacín blanco en salsa
using 19 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.
No suelo preparar albóndigas a menudo. Es un plato laborioso aunque siempre agradable al paladar.
En esta ocasión quería unas albóndigas suaves y cremosas y para ello he añadido al atún, requesón batido y un calabacín
blanco rallado muy finamente.
Para la salsa he empleado abundante cebolla, un calabacin y una pequeña zanahoria que le ha dado algo de colorcito.
El resultado ha sido tan bueno que a mis Franciscos les han sabido a poco y eso ya me compensa del rato que me ha llevado prepararlas.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de atún, requesón y calabacín blanco en salsa
:
- 2 huevos
- 1 diente ajo pequeño
- 1 ramita perejil
- Unas hebras azafrán en rama
- 325 g. atún en aceite de oliva
- 1 calabacín blanco pequeño
- 2 cdas colmadas de requesón batido
- Pan rallado
- Aceite de oliva virgen para freir las albóndigas
- Caldo de pescado
- Salsa
- 2 cdtas aceite de oliva virgen
- 1 calabacín normal
- 2 cebollas medianas tiernas
- 1 diente ajo
- 1 zanahoria muy pequeña
- Pimienta molida
- 2 hojas pequeñas de laurel
- Sal
Steps to make to make Albóndigas de atún, requesón y calabacín blanco en salsa
- Batimos los huevos, el diente de ajo, el perejil y las hebras de azafrán con una pizca de sal.
- Agregamos al batido el requesón, el atún escurrido y el calabacín rallado muy finamente.
- Añadimos el pan rallado cuidando de que no se nos quede dura la masa.
- Formamos bolitas con ella y las freímos ligeramente en una sartén. Las ponemos sobre papel absorbente y reservamos.
- En una olla o cazuela con el aceite pochamos el ajo en láminas,
- las cebollas en juliana, el calabacín troceado y cortado en láminas y la zanahoria pelada y cortada en ruedas finas.
- Transcurridos unos minutos y algo blanda la verdura, vertemos sobre ella el caldo de pescado, un poco de pimienta molida, una pizca de sal y unas hojas de laurel.
- Cocemos unos minutos hasta que esté todo tierno (5 minutos en la olla expres), extraemos el laurel y batimos los ingredientes de la salsa con la minipimer (no tiene que quedar muy espesa)
- Sobre la salsa disponemos las albóndigas y las dejamos cocer escasos minutos (si la salsa queda demasiado espesa podemos agregar un poquito más de caldo de pescado, si quedara demasiado clara una cucharadita de Maizena Expres).
- Rectificamos de sal si hiciese falta y servimos.
As your experience and also self-confidence grows, you will discover that you have much more natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your individual preferences in time. Whether you want to serve a recipe that utilizes less or more active ingredients or is a little more or less zesty, you can make basic changes to accomplish this goal. Simply put, start making your recipes in a timely manner. As for standard food preparation skills for beginners you don't require to discover them yet just if you grasp some basic food preparation strategies.
This isn't a full guide to fast as well as simple lunch dishes yet its great something to chew on. With any luck this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of square meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this exceptional food How to Make Favorite Albóndigas de atún, requesón y calabacín blanco en salsa
. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment