Albóndigas con salsa de tomate

Albóndigas con salsa de tomate

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Albóndigas con salsa de tomate. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas con salsa de tomate is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's simple, it is quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. Albóndigas con salsa de tomate is something that I have loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas con salsa de tomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con salsa de tomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Albóndigas con salsa de tomate using 15 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.

Esta receta no tiene ninguna ciencia y seguro hay innumerables versiones de ella. Distintas salsas, cada país tiene la suya. Se pueden hacer de carne de res, como éstas, o mitad res, mitad cerdo, o solo de cerdo. De todas maneras son muy buenas. Hace tiempo que no las preparaba, son excelentes para acompañar pastas, con arroz o con puré de papas (patatas) para ponerle la salsa por encima. Así las hice yo.

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas con salsa de tomate:

  1. 500-600 gramos carne de res molida
  2. 1 panecillo o dos rebanadas de pan de molde
  3. Leche para remojar el pan
  4. 2 cebollas medianas
  5. Varios dientes de ajo (al gusto)
  6. 2 huevos
  7. hierbas de olor
  8. 1 cucharadita pimentón español en polvo
  9. 1 cucharadita cúrcuma en polvo
  10. al gusto Sal y pimienta
  11. 1 cucharadita salsa inglesa
  12. 6 cucharadas harina
  13. 6 tomates de perita maduros y sin piel o puré de tomate
  14. 6 ajíes rojos y verdes cortaditos
  15. Aceite para freír las albóndigas

Steps to make to make Albóndigas con salsa de tomate

  1. En un bol se coloca la carne molida, se le agrega los huevos, pan remojado en leche y se sazona al gusto, con un tenedor se mezcla todo muy bien.
  2. En un plato hondo se pone la harina, se va echando la carne a cucharadas, se forman bolitas del tamaño deseado.
  3. En una cacerola o sartén con un poco de aceite se van echando las albóndigas, se cocinan a fuego medio hasta que se doren por todos lados.
  4. Mientras se doran, en una licuadora o procesador de alimentos, se colocan los tomates pelados y sin semillas o el puré de tomate, cebollas, ajos, ajíes.
  5. Se procesa todo muy bien.
  6. Con una espumadera se van sacando las albóndigas a medida que se doren y se colocan en un plato.
  7. En el aceite donde se doraron se le agrega el licuado de tomate, se sazona con el pimentón, cúrcuma, hierbas de olor, salsa inglesa, sal y pimienta al gusto, se deja cocinar un rato a fuego bajo.
  8. Por último se añaden las albóndigas, se tapa la cacerola y se siguen cocinando a fuego lento hasta que estén tiernas. Se prueban a ver si les hace falta sal.
  9. Una vez listas se colocan en la fuente de servir espolvoreadas con perejil picado. Como dije antes se pueden acompañar con pasta, arroz o puré de papas (patatas)

As your experience as well as self-confidence grows, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet regimen as well as adapt your diet plan to your personal preferences with time. Whether you intend to serve a recipe that makes use of fewer or even more components or is a little bit basically spicy, you can make straightforward adjustments to achieve this objective. In other words, start making your dishes on schedule. When it comes to standard food preparation skills for newbies you do not require to learn them however only if you understand some basic food preparation strategies.

This isn't a total overview to fast and also very easy lunch recipes but its great food for thought. Hopefully this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Homemade Albóndigas con salsa de tomate. Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lentejas Pardina con preparados ahumados - chorizo, morcilla y panceta

Albóndigas de buey con tomate casero con patatas

Chilmole de pollo